Hoorcentrum Elly Vercammen
Bouwelsesteenweg 16, 2560 Nijlen

Hoorapparaten

Wij bieden hoortoestellen aan van verschillende merken en types, in verschillende prijscategorieën. Zo streven wij er naar om voor ieder persoon het meest geschikte hoortoestel aan te passen. U hebt dan ook de mogelijkheid om verschillende merken, types, prijscategorieën met elkaar te vergelijken zodat ook u helemaal tevreden bent met de eventuele aankoop van uw hoortoestel.

Volgende merken kan u bij ons steeds vrijblijvend uitproberen:

Binnen ieder merk zijn eveneens de verschillende types van hoorapparaten te verkrijgen.

Onzichtbaar hoortoestel

Enkel geschikt voor lichte en matige gehoorverliezen en enkel mogelijk indien de gehoorgang voldoende groot is. Hierbij zit er enkel een klein toestelletje in het oor, niets achter het oor.

Onzichtbaar hoortoestel

In-het-oor hoortoestel

Geschikt voor vrijwel elk gehoorverlies, matig tot ernstig. Minder geschikt voor zeer zwaar gehoorverlies. Meestal ook minder aangeraden wanneer men nog goed hoort op de lage tonen.

Hierbij zit er eveneens enkel een toestelletje in het oor en niets achter het oor. Maar in tegen stelling tot het onzichtbare hoortoestel zie je dit wel zitten in het oor.

 

In-het-oor hoortoestel

Luidspreker-in-het-oor hoortoestel

Geschikt voor elk gehoorverlies. Hierbij zit er een klein toestelletje achter het oor en loopt er een zeer fijn kabeltje tot aan de luidspreker die zich in de gehoorgang bevindt.

 

Luidspreker-in-het-oor

Oplaadbare toestellen

De nieuwste oplaadbare hoorsystemen gaan tot 24u mee met 1 laadbeurt!  U moet nooit meer batterijen vervangen en kan dus ook nooit midden in de dag zonder geluid vallen. 

 

Oplaadbaar toestel

Achter-het-oor hoortoestel

Geschikt voor elk gehoorverlies. Iets groter toestel achter het oor dat door een buisje verbonden wordt met een oorstuk (op maat gemaakt) dat in het oor zit.