Hoorcentrum Elly Vercammen
Woeringenstraat 23a, 2560 Nijlen

Over ons

Elly

Elly Vercammen

Meteen na mijn studies logopedie en audiologie (1998) kon ik aan de slag als audicien in dienstverband. Na vijf jaar heb ik dan de stap gezet naar zelfstandig audicien.

Naast het aanpassen van hoorapparaten heb ik ook verschillende jaren ervaring als logopediste en begeleidster van dove en slechthorende kinderen in het gewone onderwijs. Omdat de hoorpraktijk steeds drukker werd, ben ik in 2011 verhuisd naar de Woeringenstraat om fulltime als audicien te werken.

U kan bij mij terecht voor hoorapparaten van verschillende merken, maar ik bied ook hoortraining, Tinnitus Retraining Therapy (TRT, Jastreboff en Hazel) en relaxatietraining aan. Mensen met of zonder gehoorverlies die last hebben van een constante tinnitus (interne fluittoon, ruis, …) kan ik begeleiden bij het leren omgaan met deze geluiden. Door counseling, cognitieve therapie, relaxatietraining en geluidsverrijking kunnen we de storende tinnitus een plaats geven. 

Zoals u merkt, heb ik al een heel parcours doorlopen en probeer ik steeds de best mogelijke totaaloplossing aan te bieden. Daarom werk ik liefst op afspraak zodat we de nodige tijd voor u kunnen vrij maken. 

Graag wil ik een vertrouwenspersoon zijn die degelijke technische oplossingen kan bieden, maar ook een luisterend oor. Klantgericht werken staat bij mij centraal!