Hoorcentrum Elly Vercammen
Woeringenstraat 23a, 2560 Nijlen

Over ons

Elly

Elly Vercammen

Meteen na mijn studies logopedie en audiologie (1998) kon ik aan de slag als audicien in dienstverband. Na vijf jaar heb ik dan de stap gezet naar zelfstandig audicien en logopediste.

Naast het aanpassen van hoorapparaten heb ik ook verschillende jaren ervaring als logopediste en begeleidster van dove en slechthorende kinderen in het gewone onderwijs. Omdat de hoorpraktijk steeds drukker werd, zijn we in 2011 verhuisd naar de Woeringenstraat en ben ik fulltime als audicien beginnen werken.

Sinds 2016 werkt er een tweede audioloog in het hoorcentrum te Nijlen, Karolien Verrezen. Daardoor kreeg ik meer tijd om mezelf bij te scholen en te specialiseren in hoortraining. Als erkend logopediste bied ik sinds 2017 hoortraining aan voor mensen met hoorapparaten en/of cochleair implantaten.

Naast de hoortraining specialiseer ik me ook in de Tinnitus Retraining Therapy (TRT, Jastreboff en Hazel). Mensen met of zonder gehoorverlies die last hebben van een constante tinnitus (interne fluittoon, ruis, …) kunnen we begeleiden bij het leren omgaan met deze geluiden. Door counseling, cognitieve therapie, relaxatietraining en geluidsverrijking kunnen we de storende tinnitus een plaats geven. 

Zoals u merkt, heb ik al een heel parcours doorlopen en proberen we steeds de best mogelijke totaaloplossing aan te bieden aan onze klanten. Wij willen een vertrouwenspersoon zijn die degelijke technische oplossingen kan bieden, maar ook een luisterend oor. Klantgericht werken staat bij ons centraal!

 

Karolien

Karolien Verrezen

Begin 2013 heb ik mijn studie Audiologie afgerond aan de Thomas More Hogeschool te Antwerpen. In maart datzelfde jaar ben ik aan de slag gegaan als audicien in een hoorspeciaalzaak.

Hier heb ik heel wat ervaring opgedaan wat hoortoestellen en hoortoestelaanpassing betreft. Sinds juli 2016 ben ik in dienst bij Hoorcentrum Elly Vercammen. Het eerste half jaar was ik drie dagen per week aanwezig en vanaf januari 2017 werk ik vier dagen per week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). Ik neem voornamelijk de hoortoestelaanpassingen en opvolging op mij.